Sposób przygotowania

Pierś indyka pokroić na plastry, rozbić, posolić i popieprzyć, położyć na każdym płacie podłużny pasek sera żółtego, zwinąć. Każdą roladkę maczać w jajku, obtoczyć w bułce tartej, smażyć na głębokim tłuszczu. Po usmażeniu odsączyć na papierowym ręczniku. Z kg porcji wychodzi 8 rolad.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Wyglądają apetycznie, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Smakuja tak jak wygladają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    pycha, ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    mdepfs

    napewno beda wszystkim smakowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    chetnie sprobuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wygląda apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    musi być smaczny, apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !