Sposób przygotowania

Pokrojone w kostkę wątróbki oraz posiekaną cebulę podsmażyć na oliwie. Oprószyć solą i pieprzem, dodać rozkruszony majeranek. Do ugotowanego ryżu wlać wino dodać wątróbki, wymieszać, przyprawić do smaku. W pomidorach odciąć piętki, wydrążyć miąższ, napełnić nadzieniem i przykryć piętkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku około 10 minut w temp 190 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    muszą byc wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Takich pomidorków jeszcze nie jadłam musze spróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !