Sposób przygotowania

Ciasto;1/2 kg mąki 1jajko rozrobić i dodać trochę ciepłej wody zagnieść ciasto na stolnicy rozwałkować i szklanką wycinać koła na górę nałożyć farsz z kapusty i grzybów i uformować pieroga.Farsz: namoczyć suszone borowiki, pokroić drobno kapustę kiszoną pokroić drobno przysmażyć, razem z grzybami doprawić solą i pieprzem,według uznania.Potem usmażyć na patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne pierożki!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z takim farszem sa najlepsze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z takim farszem sa najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Moja ulubiona wersja pierogów :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    kocham pierogi pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !