Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w półksiężyce, udusić na miękko na oleju z przyprawami. Na koniec duszenia dodać ocet i koncentrat. Chwilę podgrzewać, wystudzić i przekładać pokrojone w kostkę śledzie warstwami cebulowego sosu. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nie próbowałam, ale wydają się być smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    coś dla mojego męża
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    coś dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    dobre będzie na dzisiaj
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    każde śledzie zjem i te też ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !