Sposób przygotowania

Twaróg włożyć do miksera, dodać śmietanę, cukier waniliowy, cukier puder i sok z pomarańczy. Wszystko razem zmiksować na puszysty krem. Następnie dodać skórkę otartą z pomarańczy i dokładnie wymieszać. Mus rozłożyć do salaterek, podawać schłodzony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity deser.
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !