Sposób przygotowania

Maliny opłukać, osuszyć i zmiksować lub przetrzeć przez sitko. Białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę, w trakcie ubijania dodać przecier malinowy, cukier puder i rozpuszczoną wg przepisu na opakowaniu żelatynę. Mus należy przełożyć do pucharków i odstawić do lodówki w celu stężenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    Zapowiada się wspaniale!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    same witaminy mają maliny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychota :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały musik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny mus

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !