Sposób przygotowania

Grzyby namaczamy ( ja dodawałem borowiki i podgrzybki) odsączamy zalewamy wodą dodajemy warzywa gotujemy wywar. Dodajemy sok z cytryny w zależności jaką chcemy uzyskać kwaśność zupy. Śmietankę mieszamy z mąką dodajemy do wywaru i zagotowujemy. Zupę możemy podawać z makaronem lub ziemniakami osobno gotowanymi

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam:}
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    akurat jest teraz dużo grzybów więc może będę gotowała;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !