Sposób przygotowania

Jajka ubijamy z cukrem pudrem na gładka masę. Margarynę rozpuszczamy w rondelku i powoli dodajemy do jajek z cukrem. Kilka minut miksujemy. Dodajemy mleko w proszku tyle aż bedzie dobre do smarowania. Na koniec dodajemy troszke soku z cytryny żeby wafle nie była za mdłe. Gotowa masą smarujemy wafle.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !