Sposób przygotowania

Cebulę obrać, gotowaćw osolonej wodzie przez 5 minut. Po odcedzeniu wyjąć, odkroić końcówkę od korzenia i wydrążyć cebule łyżką. Wydrążone częśći pokroić w kostkę, boczek równieżw kostkę. Na patelni rozpuścić masło czosnkowe, usmażyć na nim cebulę z boczkiem. Rozbić jaja, rozbełtać, wlać do cebuli z boczkiem, usmażyć. Tą masą nadziewamy cebule, posypujemy serem i zapiekamy przez ok 5 minut w 250 st C. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !