Sposób przygotowania

Skrzydełka oprószyć solą i pieprzem, obsmażyć na rozgrzanej oliwie. Następnie dodać pokrojone brzoskwinie, zalać rosołem i dusić w piekarniku pod przykryciem około 20. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    brzmi pysznie bo takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być smaczne ,bo tak pięknie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawe danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !