Sposób przygotowania

Moczone i gotowane suszone grzyby z wloszczyzna podmsazamy na patelni z pieczarkamu pokrojonymi i cebulka. Wszystko potem dodajemy do wody w ktorej gotowalismy grzyby i gotujemy, dodajac kostki grzybowe i zaprawiamy smietana, dodajemy pieprz i sol. Podajemy z makaronem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    musi byc pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wypróbuje ja na swieta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo smakowicie wygląda, uwielbiam takie zupy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !