Sposób przygotowania

Groch i kapustę gotujemy osobno, groch solimy do smaku. Gdy wszystko nam się ugotuje do miękkości to mieszamy ze sobą i dodajemy odrobinę oleju, by okrosić potrawę. Ilość grochu i kapusty według uznania.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.dobre !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ciocia takie danie podawała na wigilię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    My też jemy w wigilię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    polecam to danie jest smaczne też nieraz gotuję niekoniecznie w wigilię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !