Sposób przygotowania

Przesiać sypkie składniki na stolnice i posiekać z margaryną. Następnie dodać jajka, śmietanę i zagnieść ciasto. Jabłka obrać - połowę pokroić w kostkę, pozostałe zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do jabłek dodać cynamon i kardamon. Wymieszać. Połowę ciasta rozwałkować na dno blaszki, wyłożyć jabłka, posypać bułką tartą i porwać na kawalki resztę ciasta, piec w 180 stopniach około 40 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    mhmmm, bardzo apetycznie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam szarlotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Same pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Uwielbiam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    już ją widzę na gorąco w towarzystwie bitej śmietany i lodów .... mmmm :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !