Sposób przygotowania

Paluszki z krabów ( mrożone) namaczamy kilka godzin wcześniej w zalewie z ogórków konserwowych. Po tym czasie kroimy w paski. Ogórki, paprykę i cebulkę kroimy w kostkę i wkładamy do rozdrabniacza. Mieszamy i dodajemy paluszki z krabów. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
Pastę krabową przekładamy do dekoratora.
Listki cykorii oddzielamy i układamy na talerzyku. Dekoratorem nakładamy na każdy listek pastę krabową. Dekorujemy plasterkiem oliwki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super wygląda i pewnie tak smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    świetna przekąska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smakuje ciekawie, ale każdy może dowolnie komponować skład pasty krabowej
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wykwintne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam na SYlwestra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !