Sposób przygotowania

Skrzydełka oczyścić i ugotować z dodatkiem kucharka, z marchewką i cebulą. Wyjąć , przełożyć do mniejszego naczynia dodać pokrojoną w słupki marchewkę z rosołu. Szklankę rosołu wymieszać z koncentratem i przyprawami. Wlać do skrzydełek zostawiając ok 1/4 szkl sosu w szklance. To wymieszać z mąką kukurydzianą i dodać do sosu po ok 15 minutach duszenia. Skrzydełka podawać z pieczywem lub ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię mięso w marynacie z sosem teriyaki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !