Sposób przygotowania

Łososia myjemy i każdy dzwonek kroimy na pół. Usuwamy kręgosłup i odcinamy skórę. Kawałki łososia panierujemy w mące kukurydzianej (dzięki niej będzie miał złoty kolor), a następnie smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna rybka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    smaczne paluszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Coś dla smakoszy łososia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo lubię łososia, super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    rewelacja-palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam łososia...pychota:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ja to bym mogła rybki jeść i jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !