Sposób przygotowania

Na rosole ugotować ryż. Mięso pokroić w plasterki, cebulę w ćwiartki, paprykę i boczek w kostkę. Boczek usmażyć na oleju, dodać mięso i smażyć jeszcze kilka minut, dodać cebulę i paprykę, warzywa zeszklić, przyprawić. Wszystko wymieszać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    risotto mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !