Sposób przygotowania

Jabłko obrać,pokroić w małą kostkę.Kilka kostek czekolady ciemnej i białej również pokroić w kostkę.W jednej misce wymieszać składniki suche,a w drugiej mokre.Wlać mokre składniki do suchych,wymieszać chaotycznie,aby się połączyły.Nakładać do foremek 2/3 wysokości.Piec 20-30 minut w 200 stopniach C.Śmietanę ubić na sztywno,dodać cukier puder i roztopioną żelatynę.Na wystudzone mufinki nakładać ubitą śmietanę,z białych groszków zrobić oczy,z czerwonych nosek,a z precelków rogi.Jeżeli chcemy mieć reniferki brązowe,wystarczy do masy dodać kakao.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Wyglądają przepięknie!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    są zachwycające!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super !!! Ciasteczka na zdjęciu jak malowane, aż chce się ugryźć
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    świetne są :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jakie śliczne,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    forgielka

    rewelacyjne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !