Sposób przygotowania

Rozgnieciony czosnek, sok z cytryny, ostrą paprykę, sos tabasco, sól i pieprz wymieszać z jogurtem. Mięso zanurzyć w marynacie z jogurtu i zostawić na 4 godziny. Po wyjęciu z marynaty obtoczyć w bułce tartej, ułożyć na natłuszczonej masłem blaszce, włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 40 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie udka mogłabym jeść codziennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    umm... ale pycha, lubię jak są dobrze doprawione
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !