Sposób przygotowania

pół gęsi gotujemy w jarzynach - najlepiej zrobic z tego rosól. Gdy mieso jest miekkie to je obieramy dokladnie z kości. Cebule kroimy w kostke i przesmazamy razem z 2 ząbkami czosnku na margarynie, następnie razem z miesem przepuszczamy przez maszynke, na koniec mielimy tez 1 kromke chleba. do zmielonego miesa dodajemy 1 lub 2 jajka (wedle potrzeby) i doprawiamy do smaku - formujemy kotlety, obtaczamy w tartej bułce i smazymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor po obu stronach

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super przepis, na pewno sa smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !