Sposób przygotowania

Ugotowana kapustę grubo poszatkować, przełożyć do naczynia żaroodpornego, oprószyć solą i pieprzem. polać śmietaną, posypać serem i bułka tartą, skropić oliwą. Zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka kapusta z serem to naprawdę fajna sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !