Sposób przygotowania

Golonki oczyścić z resztek włosia (najlepiej opalić nad płomieniem), umyć, wykrajać pieczęcie i natrzeć czosnkiem. Włożyć do garnka z wrzącą osoloną wodą i gotować pod przykryciem na wolnym ogniu. Po 2 godz. dodać oczyszczone i umyte warzywa, cebulę, listki laurowe, pieprz i wlać piwo. Ugotować do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    golonka jak marzenie:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i jest pomysł na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawy sposób na golonkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !