Sposób przygotowania

Natkę i chilli siekamy, roztrzepujemy z jajkami i wylewamy na patelnię teflonową. Na masie jajecznej układamy plastry tofu. Przykrywamy przykrywką i pozwalamy się omletowi powoli smażyć ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo ładnie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Wygląda smakowicie, pewnie jeszcze lepiej smakuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Piękne zdjęcie i świetny przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacyjnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !