Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w kilku łyżkach wody, po chwili zagotować. Masło z cukrem i cukrem waniliowym utrzeć na puszystą masę dodając stopniowo jogurt oraz żelatynę. Przyprawić do smaku spirytusem. Blat biszkoptowy położyć na paterze, na ciasto położyć truskawki, wyłożyć gęstniejący krem, wyrównać, wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    aż mi się zachciało
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie leguminki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !