Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno, dodać cukier i cukier waniliowy i cały czas ubijać, dodać żółtka wciąż ubijać. Zmniejszyć obroty miksera do minimum i dodawać powoli mąkę. Na sam koniec ubijania dodać budyń czekoladowy. Kiedy masa będzie jednolita wylać na blaszkę. Piec ok. 25min w temp 280stopni

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    prosty przepis ,szybkie wykonanie i w sam raz do małej czarnej!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Biszkopt to podstawa, bardzo go lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !