Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę zrumienić na oleju i zalać gorącym bulionem. Gotować kwadrans. Następnie zmiksować, dodać śmietanę wymieszaną z mąką, zagotować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupę wylać na talerze, posypać tartym serem, podawać z grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    U mnie w pracy mają szał na tą zupkę - niestety w proszku
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawa
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja robię bez śmietany i mąki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita zupka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !