Sposób przygotowania

Kiełbasę z boczkiem pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni. Włożyć do ugotowanej fasoli. Na wytworzonym tłuszczu zrumienić drobno posiekaną cebulkę i czosnek. Pokrojone mięso w kostkę dodać do cebuli, posolić i lekko zrumienić. Warzywa pokroić w kostkę, podlać wodą, dodać mięso zrumienione z cebulą i udusić do miękkości. Dodać do fasoli, przyprawić do smaku, zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pyszny gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię gulasz w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie by smakował.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !