Sposób przygotowania

Kalarepki utrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Rzodkiewkę i ogórki pokroić w kostkę. Olej wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, dodać zieleniną i połączyć z posiekanymi warzywami, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna surówka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !