Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w kostkę. W rondelku rozgrzać olej, wrzucić drobno posiekane szalotki, rozgnieciony czosnek, zrumienić. Włożyć pokrojone mięso, obsmażyć, zalać winem i zagotować. Dusić pod przykryciem około 20 minut. Kalafior podzielić na różyczki, seler pokroić na małe kawałki, dodać do mięsa, zalać bulionem drobiowym i dusić około 10 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taki gulasz podawany z ryżem
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !