Sposób przygotowania

Pokroić papryki, ogórek, cebulę i czosnek. Rozgrzać 3 łyżki oliwy, podsmażyć anyżek, aż zacznie pachnieć. Włożyć paprykę i znów chwilę smażyć. Dodać ogórek, cebulęi czosnek. Koncentrat pomidorowy wymieszać z bulionem, zalać warzywa i dusićna małym ogniu 5 min. Doprawićsolą, pieprzem i wymieszać z posiekanym koperkiem.
Rybę oprószyć solą, pieprzem i usmażyć na oliwoe na złoty kolor. Podawaćz duszoną papryką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !