Sposób przygotowania

Mąkę, mleko, żółtka i sól wymieszać razem. Następnie z białek ubić mikserem pianę. Wymieszać lekko łyżką pianę i masę. Wkładać kluski do garnka z osoloną wodą i gotować około 6 minut.
Podawać z bułką tartą smażoną z margaryną lub z dodatkami jakie kto lubi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie i smaczne :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    podsmażyłabym je z cebulką i byłyby idealne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    z cebulka pycha smakuja ;)
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    o nie nie nie ;) nie cierpie tych klusek!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i pyszne
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    śliczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    do jakiegoś gulaszu będa idealne
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !