Sposób przygotowania

Mąkę przesiać z proszkiem, dodać cynamon i cukier.Wymieszać. Dodać masło i wyrobić kruszonkę. Jajko roztrzepać z miodem, połączyć z mąką.Wyrobić ciasto i włożyć na 15 minut do zamrażalnika. Wyciągnąć, rozwałkować, wykrawać dowolne kształty. Piec w 170 stopniach ok 15 minut. Polukrować, dodawać ozdoby.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Jakie ładne pierniczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    śliczne !
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają prześlicznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pierniczki śliczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    jakie śliczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    robilam w tym roku podobne pierniczki tylko zamiast cynamonu mialy kakao:)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Piękne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    jutro bede robic wg twojego przepisu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pieknie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    wyglądają super;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !