Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obrać, drobno pokroić. Papryki pokroić w paseczki. Dynię obrać, pokroić i gotować ok. 15 minut. Gdy przestygnie, wymieszać ją z czosnkiem, cebulą i papryką. Przyprawić solą i pieprzem. Kopytka gotować w osolonej wodzie i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Dodać warzywa, posypać startym serem i natką. Zapiekać ok. 10 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nigdy nie jadłam, super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiego czegoś nie znałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !