Sposób przygotowania

Mak zalewamy gotowanym mlekiem, odsączamy i mielimy dwukrotnie. Ucieramy masło, żółtka, cukier puder na pianę. Dodajemy przesianą mąkę, mak i ubitą z białek pianę. Wszystkie składniki mieszamy. Blaszkę wysmarować tłuszczem, wlać ciasto i piec ok. 35 minut w 180 stop. Ciasto polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !