Sposób przygotowania

kasza gotujemy z mlekiem i cukrem az dobrze zgęstnieje, następnie cieplą kaszke mieszamy dokladnie z powidłami (jesli kolor nie bedzie mocny mozna dodac troche wiecej, ale uwazac aby kaszka nie byla bardzo rzadka), następnie przelewamy kaszke do małych pojemniczków i na góre wciskamy lekko połowe śliwki brzuszkiem do dołu. Po kilku godzinach mozna kaszke wyjąc, ukladamy ją na talerzu, dekorujemy powidlami lub innym dżemem, do miejsca po pestce u sliwki wkladamy migdala.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny deser!
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie sie prezentuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    mniami:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo chętnie zjadłabym taki deser :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Super kolorek tej kaszki wyszedł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetycznie się prezentuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dla mnie bomba!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !