Składniki:
bulion drobiowy | 6 szkl. |
pęczek natki szczypiorku | 1 szt |
bazylia świeża | 1 szt |
listki szczawiu | 2 garśćie |
śmietany | 1|2 szkl. |
masło | 1 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
groszek ptysiowy | 4 garśćie |
bulion drobiowy | 6 szkl. |
pęczek natki szczypiorku | 1 szt |
bazylia świeża | 1 szt |
listki szczawiu | 2 garśćie |
śmietany | 1|2 szkl. |
masło | 1 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
groszek ptysiowy | 4 garśćie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: