Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z grilla
Papryki pokroić w kawałki, cebulę w krążki. Na szpikulce nadziewać kawałki mięsa, papryki, cebuli.
Piec na grillu często obracając.
chude mięso wieprzowe | 60 dag |
cebula | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
oliwa | |
tymianek | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz | |
sól | |
wino białe wytrawne | 4 łyżki |
oregano | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: