Sposób przygotowania

Całe migdały parzymy gorącą wodą, obieramy ze skórek i prażymy na patelni.
Następnie wrzucamy je do moździerza i ucieramy, dodajemy czosnek, połowę oliwy, zioła i wciąż ucieramy. Na końcu dodajemy pomidory, przyprawy i ucieramy do momentu, w którym konsystencja masy będzie nam odpowiadała.
Wspaniały dodatek do makaronów, ryb, mozarelli...

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    chyba nigdy tego nie jedliśmy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    dla mnie bomba-napewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    chciałabym mieć dzisiaj taki obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne pesto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !