Sposób przygotowania

Cukinię przekroić wzdłuż i łyżką wydrążyć miąższ. Cebulę posiekać, dodać do mięsa, wymieszać z jajkiem i tartą bułką. Przyprawić solą pieprzem i papryką. Wydrążone cukinie napełnić nadzieniem, ułożyć w brytfannie posmarowanej tłuszczem. Wstawić do nagrzanego piekarnika, podlewając niewielką ilością wody. Gdy będą zrumienione, polać smietaną wymieszaną z mąką, zapiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie bomba;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne,robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    i smaczny obiad mamy w sezonie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    smacznie wygląda;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo fajna sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita jest.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !