Sposób przygotowania

Jajka, cukier i mleko roztrzepujemy razem. Kromki chleba zamaczamy , następnie odsączamy i smażymy chleb na patelni z roztopionym masłem, aż nabiorą złotego koloru. Upieczone nakładamy na talerzyk i posypujemy cukrem waniliowym oraz cynamonem. W wersji pikantnej zamiast cynamonu i cukru waniliowego można użyć papryki oraz pieprzu. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię taki pieczony chlebuś właśnie z cukrem waniliowym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobry na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !