Sposób przygotowania

Margaryne z cukrem roztopić stale mieszając, dodać cukier waniliowy,wodę i kakao.
Odstawić z ognia ,przestudzić ,dodać mleko i dobrze wymieszać. Wylewamy na talerz a gdy ostygnie wstawiamy do lodówki - możecie dodac do niej bakalie lub orzechy .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie takie słodkości robić.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    najlepsza domowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !