Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plasterki, oprószyć mąką. pokrojony boczek podsmażyć na oleju razem z posiekaną cebulą. Na powstałym tłuszczu obrumienić mięso, przełożyć do rondla, oprószyć sola, dodać namoczone śliwki, gożdziki , angielskie ziele i pieprz. Dusić pod przykryciem do miekkości, podlewając odrodiną wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam króliczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ulubione mięsko mojego męża
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !