Składniki:
fasolka szparagowa | 1 kg |
parówki | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1,5 szklanki |
curry | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 4 (tarty) |
fasolka szparagowa | 1 kg |
parówki | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1,5 szklanki |
curry | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 4 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: