Sposób przygotowania

Do 0,5 szklanki mleka wsypać budyń, cukier i żółtka, wymieszać. Resztę mleka zagotować, wlać przygotowany budyń z żółtkami, ugotować i wystudzić. Masło zmiksować, dodać wystudzony budyń, startą czekoladę i spirytus. Dokładnie utrzeć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszny krem!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Budyniowy krem jest wg mnie najsmaczniejszy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !