Sposób przygotowania

Pora posiekać i podsmażyć na oliwie 2 minuty. Dodać wątróbkę i dusić z wszystkimi przyprawami i połowa szklanki wody 20 minut, obracając co chwile wątróbki by równo się udusiły.

Na koniec wsypać mąkę do reszty wody w szklance i dobrze rozmieszać, dodać do wątróbki i mieszając czekać 2 minuty po zagotowaniu.

Gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    :) smacznie się zapowiada.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    taa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Wątróbka jest smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    super przepios :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    coś ciekawego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszność

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !