Sposób przygotowania

Marynata:
Zagotować wodę. Dodać ziarna jałowca, ziele angielskie, liście laurowe, sól, cukier oraz pokrojone (wcześniej namoczone)grzyby. Marynatę gotować około 10 minut, na koniec dodać przecier pomidorowy i ocet. Filety (wcześniej wymoczone z nadmiaru soli) podzielić na mniejsze porcje. Cebulę pokroić w piórka, a paprykę w paseczki. Śledzie posypać papryką i cebulką, zalać zimną marynatą. Odstawić na minimum 24 godz.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Śledzie uwielbiam od każdą postacią.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie podane :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczne;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !