Sposób przygotowania

Galaertke rozpuszczamy i studzimy.Mleko gotujemy,goracym alewamy wiorka i studzimy.Margaryne miksujemy z cukrempudrem,po lyzce dodajemy wiorka ,a na koniec dodajemy sok z cytryny. Zagotowujemy 2 szkl. wody z kakao i cukrem,dodajemy pokruszone herbetniki.Goraca mase przekladamywafle nakladamy biala mase ,a na brzegu wafla kladziemy pasek galaretki.zwijamy w rulon i wkladamy do lodowki.wierzch mozna polac polewa czekoladowa.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    trzeba spróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !