Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem .Białka ubijamy z cukrem na sztywna pianę .Mąkę przesiewamy i dodajemy do piany delikatnie łączymy .Dodajemy żółtka. Całośc wylewamy do formy i pieczemy 15 minut w temp. 200* C .Mandarynki odsączamy z syropu i układamy na cieście.Proszek budyniowy mieszamy ze szklanką syropu i gotujemy.Kremem przykrywamy mandarynki ,a na nie wykładamy kremówkę ubitą z cukrem .Przykrywamy herbatnikami.Możemy polac polewą .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    na pewno będzie smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    apetycznie sie zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie pomyślane ciacho !
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobre ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !