Sposób przygotowania

Migdały sparzyć na patelni bez tłuszczu, następnie posiekać, wrzucić do moździerza. Do migdałów dodać czosnek, bazylię, sól, pieprz, cukier, wszystko razem rozgnieść. Dodać pokrojone na cząstki pomidory, wlać oliwę i jeszcze chwilę wszystko razem wyrabiać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ja także wypróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    uoer
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    uoer
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !