Sposób przygotowania

Masło, mąkę, proszek do pieczenia, 4 łyżki cukru i cukier waniliowy dokładnie wymieszać. Tak wyrobione ciasto ułożyć na papierze pergaminowym na blasze. Ma mieć grubość do 7mm. Na tak przygotowanym spodzie rozsmarować dżem malinowy. Na wierzch dać masę kokosową: Wymieszane wiórki kokosowe z 2 jajami ii 100 gramami cukru. Piec w temp 180 stopni przez około 20 minut - aż zacznie się rumienić.
Podawać z sosem waniliowym

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie połączenia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam kokos.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne ciasto
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    mmm ... moja Ciocia robi takie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !